Locatie en indeling

La Petite Maison is een vrijstaande woning geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar. Aan een kant grenzend aan een bosperceel (ruim 1 hectare vrij toegankelijk privéterrein), aan de andere kant bevindt zich het woongedeelte van de eigenaar. De huizen liggen vanuit privacyoogpunt goed van elkaar gescheiden.
La Petite Maison ligt midden in de Zuid-Franse natuur op 6 km van Saint Chinian.

De indeling is eenvoudig: woonkamer met eettafel, keuken, slaapkamer met 2-persoonsbed, badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, hal met ronde trap en 2e slaapkamer op de zolderverdieping met twee 1-persoonsbedden. Aan de entree- of achterzijde bevindt zich het terras met een fraai uitzicht over de wijngaarden.

Water

Het huisje beschikt over (koud) stromend water bedoeld om te wassen, te douchen en voor het toilet. Voor een warme douche moet eerst even water worden opgewarmd en na een simpele handeling douche je net als thuis. Als drinkwater gebruiken we gebotteld bronwater dat bij iedere supermarkt verkrijgbaar is. Zie voor meer uitleg ook
Omschrijving La Petite Maison.

Elektriciteit

Stroom wordt opgewekt door zonnepanelen. Deze wordt opgeslagen in accu’s en m.b.v. een omvormer kun je mobiele telefoons, fototoestellen, tablets, scheerapparaten en een laptop opladen. Een omvormer is in het huis aanwezig. Het gebruik van ‘zwaardere verbruikers’ zoals bijvoorbeeld een tv, een haarföhn of een waterkoker is niet mogelijk. Bij twijfel: vraag het ons!

Internet

Wifi is in huis aanwezig en is gratis.

Wij zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk.